Ceca stigla u Kosovsku Mitrovicu: Presrećna sam što mogu da pomognem našem narodu
Foto:Novosti

Ipak joj nije zabranjen ulazak

Ceca stigla u Kosovsku Mitrovicu: Presrećna sam što mogu da pomognem našem narodu

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u Kosovsku Mitrovicu, gdje će danas održati koncert ispred studentskih domova i pružiti podršku mirnim protestima Srba koji se protive uvođenju takse od 100 odsto na robu iz Srbije.

Prethodno je kosovski ministar kulture tražio zabranu ulaska Ceci Ražnatović jer nije poslala zahtjev za ulazak na Kosovo.

"Presrećna sam i prezadovoljna sto sam došla u Kosovsku Mitrovicu i što na ovaj način mogu da pomognem našem narodu u pravednoj borbi za svoja prava" rekla je Ceca za Novosti nakon što je prešla prelaz.

Ona će u podne održati koncert u studentskom centru u Kosovskoj Mitrovici, u sklopu protesta povodom taksi od 100 odsto na robu iz Srbije, koje su uvele prištinske vlasti. 

Sa pratiocima na Instagramu je podijelila fotografiju i snimak sa administrativne granice. 

CecaIMG252d8092a41a41039c8fc495ef74c4afV

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.