Radošević danas protiv Gebela: Došao sam da se borim, ne na izlet
Radošević

Jedan od najvažnijih mečeva u karijeri

Radošević danas protiv Gebela: Došao sam da se borim, ne na izlet

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević boriće se danas u Hemelnu protiv Njemca Ronija Gabela za titulu prvaka Evrope u WBO verziji.

Meč će biti održan u kategoriji do 69,8 kilograma.

Biće to njihov drugi međusobni duel, nakon što je početkom 2012. godine na Zlatiboru trijumfovao crnogorski borac.

Radošević je posljednji meč odradio 3. decembra prošle godine, kada je u Hamelnu pobijedio turskog borca Jasima Barktana, prekidom u drugoj rundi.

Do sada je na profesionalnom ringu imao 34 borbe, ostvario je 32 pobjede i dva poraza, oba u mečevima za titulu, od Feliksa Šturma i Lijama Smita.

“Došao sam da se borim, a ne na izlet. Ovo je jedan od najvažnijih mečeva u mojoj karijeri. Spreman sam i jedva čekam da meč počne”, kazao je Radošević na zvaničnom mjerenju.

Gabel na profi ringu ima 23 pobjede, pet poraza a jednu borbu boksovao je neriješeno.

Posljednji poraz doživio je 2012. godine od Bjelorusa Sergeja Rabčanka.

Od tada je ostvario 14 pobjeda i samo jedan poraz.

“Ovaj meč čekam šest godina. Toliko dugo sam tražio meč sa Radoševićem i tek sada je došlo do revanša. To je za mene najbitniji meč do sada. Spreman sam kao nikada”, rekao je Gabel.

Meč između Radoševića i Gabela očekuje se oko 22 sata.

Izvor:Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.