Zašto je otac Tapušković postao omiljeni crnogorski pop?
Foto:Screenshot

"Eo trčim"

Zašto je otac Tapušković postao omiljeni crnogorski pop?

Otac Branko Tapušković postao je zvijezda društvenih mreža pošto je juče jednom vjerniku koji je od njega tražio da krompir, u kojem je dio imao oblik krsta primi „kao znamenja“, odgovorio – „Eo trčim“.

Korisnik koje objavio fotografiju povrća čiji je dio istrulio, prozvao je oca Tapuškovića i kazao mu kako će mu biti „poruka Tvorca“ uručena, da bi u komentarima pozvao svetog oca da „dočeka ova znamenja“, na šta je sveštenik odgovorio:„Eo trčim.“

47680406102050691725264961450578784217464832n

Krompir sa Zlatice prepoznat kao Božja poruka, foto:Facebook

Uslijedile su brojne reakcije na Twitteru i Facebooku poput onih da "Eo trčim" treba da bude odgovor na sve i svašta, te komentar da malo koja fraza nosi tu jačinu kao nikšićko "eo trčim" ali su se javili i oni kojima se na šrafcigeru javio krst. Sve u svemu, otac Tapušković je postao omiljeni crnogorski pop a pojedini korisnici društvenih mreža su istakli da im je vratio vjeru u crkvu i sveštenstvo.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.