Skupština: Predlog zakona o nacionalnim simbolima nije dostavljen

Skupština: Predlog zakona o nacionalnim simbolima nije dostavljen

Povodom javnog poziva predsjednika Albanske alternative Nika Đeljošaja da Skupština Crne Gore uvrsti u dnevni red Predlog zakona o nacionalnim simbolima, Skupština Crne Gore je saopštila da navedeni predlog nije dostavljen te ne može ni biti stavljen na dnevni red.

"Predlog izmjene zakona o javnom redu potpredsjednika Skupštine Crne Gore Gencija Nimanbegua je dostavljen 30. novembra 2018. godine i nalazi se u skupštinskoj proceduri.Kao što je poznato, Skupština u skladu sa propisanim procedurama razmatra sve uredno dostavljene predloge zakonskih akata", kaže se u saopštenju.

Podsjećaju da je predsjednik Albanske alternative „javno pozvao predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića, da na prvoj redovnoj sjednici uvrsti u dnevni red Zakon o nacionalnim simbolima, koji je usvojila Vlada Crne Gore u oktobru 2017. godine i proslijedila Skupštini i Predlog izmjene zakona o javnom redu, koji je podnio potpredsjednik Skupštine Crne Gore Genci Nimanbegu prije nekoliko dana“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.