NLB banka i ove godine podržava porodilišta sa 5 000 eura
Foto: PR Centar

Akcija „Mali koraci mijenjaju svijet na bolje“

NLB banka i ove godine podržava porodilišta sa 5 000 eura

NLB Banka, u okviru kampanje “Mali koraci mijenjaju svijet na bolje”, doniraće porodilištu u Podgorici pet hiljada eura, a taj novac će, kako je saopšteno, biti namijenjen za nabavku instrumentarija.

Iz NLB Banke su najavili da će donacija biti uručena na godišnjem okupljanju klijenata Banke, 12. decembra.

„Pored donacije Banke i naši klijenti i poslovni partneri pridružili su se ovoj akciji svojim prilozima. Donatorske kutije nalaze se u tri podgoričke filijale i u filijalama u Nikšiću, Bijelom Polju i Budvi. Svoje priloge u pomenutim filijalama možete ostaviti do srijede, 12. decembra“, kaže se u saopštenju,koje prenosi PR centar.

FME1615

Marko Čanović, predstavnik Ministarstva održivog razvoja i turizma, foto: PR Centar

Navodi se da će o ukupnom iznosu donacije javnost biti naknadno informisana.

„Podsjećamo, da smo u okviru ove kampanje, prošle godine  pomogli porodilištima u Bijelom Polju i Beranama. Donirana sredstva su zaposleni u porodilištu opredijelili za nabavku monitora, aspiratora, zatim aparata za kiseoničku terapiju i neonatalni ambubalon, koji su majkama i bebama pružili dodatnu sigurnost koja im je u prvim zajedničkim danima neophodna“, ističe se u saopštenju.

Akciji su se, kako se dodaje, ove godine pridružili i košarkaši KKBudućnost VOLI i klijenti NLB Banke.

„U svom opredjeljenju da bude aktivan član zajednice, NLB Banka, kroz društveno odgovorno poslovanje, nastoji da podrži i organizuje što više aktivnosti ovog tipa i dio svojih sredstava namijenjenih za pomoć i podršku, uvijek usmjeri ka onima kojima je pomoć najpotrebnija“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.