Istraživanje pokazalo kakvo žensko tijelo muškarci najviše vole
Foto: Ilustracija

Istraživanje pokazalo kakvo žensko tijelo muškarci najviše vole

Nedavno je sprovedeno malo istraživanje o tome kakvo žensko tijelo muškarci najviše vole.

S ekspanzijom plus-sajz modela stalno se vodi polemika oko toga kakav oblik tijela najviše privlači muškarce, da li su to mršavice, atletski građene dame ili žene s oblinama? 

Pronašli su tri dame s različitim tipom građe, jedna je bila s oblinama, druga mršava i treća atletski građena. Sve tri stale su u isto vrijeme ispred grupe muškaraca. 

Muškarci su nosili detektore pogleda koji su registrovali na kojoj dami im se pažnja najviše zadržala. 

111222012zm

Foto: Shutterstock

Sve tri žene nosile su majice na bretele i kratke teksas šortseve. 

Čak 36 odsto muške pažnje privukla je dama s oblinama, nešto manje - 35 odsto privukla je djevojka koja je atletski građena, a samo 29 odsto, to jest najmanje pažnje privukla je mršavica. 

Ovo je definitivno dokaz da mršavice više nisu najpoželjnije, na čemu vjerovatno možemo da zahvalimo ekspanziji plus-sajz modela u modnoj industriji.

34208punijadevojkashutterstockls

Foto: Ilustracija

Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.