Bileća: Od Crnogoraca zaplijenjeno 200 kg skanka, dva vozila bila prethodnica vozilu sa drogom
ilustracija

Bileća: Od Crnogoraca zaplijenjeno 200 kg skanka, dva vozila bila prethodnica vozilu sa drogom

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine zaplijenili su oko 200 kilograma opojne droge skank u graničnom pojasu na području Bileće, prenosi Anadolija.

"Drogu su iz Crne Gore u BiH pokušali prokrijumčariti R.B. (40), M.K. (40), M.K. (41.) i N.V. 35), državljani Crne Gore", saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Otkrivena je na više mjesta u Mercedesu, bh. nacionalnih oznaka, dok su dva vozila, crnogorskih nacionalnih oznaka, bila prethodnica odnosno imala ulogu "čistača". O događaju je obaviješteno Tužilaštvo BiH i u toku je daljnji kriminalistički rad na ovom predmetu.

Zapljena pomenute droge nastavak je kontinuiranog rada pripadnika GPBiH na sprječavanju nezakonitog prometa opojnih droga.

"Tokom devet mjeseci 2018. pripadnici GPBiH evidentirali su 68 krivičnih djela u vezi sa opojnim drogama u kojima je prijavljeno 75 osoba", izjavio je direktor GPBiH Zoran Galić, dodavši da će aktivnosti sprečavanja nezakonitog prometa droga i drugih oblika prekograničnog kriminala biti prioritet i u narednom periodu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.