Prekinuto suđenje za pranje novca, Medojević tražio izuzeće Sudskog vijeća
Nebojša Medojević

Prekinuto suđenje za pranje novca, Medojević tražio izuzeće Sudskog vijeća

Prekinuto je suđenje lideru Pokreta za promjene (PzP) Nebojši Medojeviću, biznismenu Momiru Nikoliću i ostalim optuženima za pranje novca.

Medojević je tražio izuzeće Sudskog vijeća, jer je, kako je rekao, učestvovalo u njegovom protivustavnom stavljanju u zatvor.

Lider PzP-a je dodao da se cijeli postupak vodi kao, kako je rekao, čin lične mržnje glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića zbog javno izgovorene riječi.

Medojević je kazao da je u sve upleten ministar pravde Zoran Pažin, koji prema navodima lidera PzP-a "želi da bude novi premijer",

Na današnje ročište Medojević je doveden iz ZIKS-a, a suđenju su prisustvovali poslanici Demokratskog fronta (DF). Nastavak suđenja zakazan je za 12. decembar.

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.