Mladić ranjen nožem u Podgorici, napadač pobjegao sa lica mjesta
Ilustracija

Stari Aerodrom

Mladić ranjen nožem u Podgorici, napadač pobjegao sa lica mjesta

Podgoričanin Denis Pepić ranjen je sinoć u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Na njega je nožem nasrnuo mladić, čiji je identitet poznat policiji i koji je ubrzo nakon pokušaja ubistva pobjegao sa lica mjesta.

Danu je iz Uprave policije saopšteno da je Pepić zadobio lakše tjelesne povrede i da se nalazi van životne opasnosti.

Incident su prijavili prolaznici koji su se zadesili kod super marketa Franca na Starom aerodromu. Na lice mjesta brzo je stigla ekipa Hitne pomoći koja je ukazala pomoć Pepiću i odvezla ga u Urgentni centar.

Policija je sinoć blokirala dio naselja, a o događaju je obaviješten zamjenik višeg državnog tužioca u Podgorici koji je naložio istragu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.