Dječak(7) više puta izboden nožem u predjelu grudi, majka osumnjičena
Ilustracija

Uhapšena po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici

Dječak(7) više puta izboden nožem u predjelu grudi, majka osumnjičena

Cetinjska policija lišila je slobode M.P. (40) iz Srbije zbog postojanja osnovane sumnje da je na teritoriji naše države počinila krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu svog sedmogodišnjeg sina.

"Naime, službenici OB Cetinje su obaviješteni od strane Hitne medicinske pomoći da su preuzeli sedmogodišnjeg dječaka sa povredama po tijelu koje su nastale najvjerovatnije usljed dejstva oštrog predmeta. Dječak je hospitalizovan", saopšteno je iz policije.

Kako se dodaje, preduzimajući mjere i radnje i na osnovu prikupljenih saznanja od građana, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, policijski službenici su lišili slobode M.P. zbog postojanja  osnovane sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo u pokušaju.

"Osumnjičena će biti uz krivičnu prijavu biti privedena kod tužioca", kazali su iz policije.

Sedmogodišnji dječak doveden je juče u Dječiju bolnicu u Podgorici nešto poslije 19 časova sa više ubodnih rana u predjelu grudi, pišu Vijesti.

Dječak je operisan i trenutno nije životno ugrožen.

Tokom izviđaja, kako kaže sagovornik Vijesti iz istrage, pronađen je i nož kojim je, sumnja se, M.P. pokušala da ubije sina.

Sve se dogodilo u iznajmljenoj kući na Rijeci Crnojevića, a incident su prijavile komšije.

Po dolasku na lice mjesta policija je majku sa djetetom zatekla u kući. 

"Pripadnici policije su uspljeli da uđu u kuću gdje su zatekli tragove krvi", rekao je sagovornik Vijesti.

Prema nezvaničnim saznanjima, dječak je i ranije fizički zlostavljan od strane majke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.