Mi smo njihov glas: Pomozite projekat posvećen životinjama

Mi smo njihov glas: Pomozite projekat posvećen životinjama

Nevladina organizacija Prijatelji životinja Podgorica pokrenula je svoj novi projekat, Animals Info CG produkciju koja će snimati i putem svog youtube kanala i društvenih mreža emitovati TV emisiju o životinjama pod nazivom "Mi smo njihov glas".

 Emisija će se emitovati svake srijede u 19 časova, a cilj je da se javnost što bolje upozna prije svega sa problemom napuštenih životinja, ali i da se edukuju građani, pogotovu oni najmlađi kako se treba odnositi prema kućnim ljubimcima, ali i svim životinjama koje mogu sresti.

"U ovoj emisiji će takođe biti riječi i o organizovanim borbama pasa u Crnoj Gori, švercu pasa u zemlje zapadne Evrope i sličnim temama, o kojima se u javnosti malo govori. S obzirom da je čitav ovaj projekat zasnovan na volonterskom radu, a za njegovu realizaciju su potrebna određena sredstva, kako bi se obezbijedila odgovarajuća tehnika, Prijatelji životinja Podgorica apeluju na sve društveno korisne subjekte i sve ljude koji u ovoj priči prepoznaju nešto kvalitetno, da pomognu u realizaciji projekta", naveli su u saopštenju.

"Naše emisije snimamo mobilnim telefonom, a montiramo na tuđem računaru, pa je jasno da kvalitet nije na najvišem nivou. Prema našim proračunima, potrebna su nam sredstva od oko 800€, kako bismo obezbijedili svu potrebnu tehniku za snimanje i montažu emisije i na taj način imali jednu kvalitetnu emisiju koja bi stala rame uz rame sa daleko ozbiljnijim  TV projektima. Ukoliko neka firma želi da nam pomogne, u zamjeni za reklamni prostor, mi smo raspoloženi za saradnju, jer ovo je priča na duge staze i mislimo da ima sjajnu budućnost. Svako ko želi ili ima interes da pomogne u realizaciji ovog projekta, može nas kontaktirati putem telefona +382 68 182 482 ,  e-mail adrese:[email protected] ili putem naše facebook stranice Animals Info CG." kazali su iz Udrženja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.