Novljanin brutalno pretukao 60-godišnju majku, uhapšen u Rožajama
ilustracija

Novljanin brutalno pretukao 60-godišnju majku, uhapšen u Rožajama

Krajem prošle sedmice Novljanin I.J, nastanjen u Igalu, brutalno je pretukao svoju 60-godišnju majku. Nanino joj je teške povrede, nakon što su njegova dva maljoljetna sina odbila da tuku svoju babu, javlja Radio Jadran.

Kako je Radiju Jadran potvrđeno u hercegnovskoj policiji, kada su došli na uviđaj u kući nije bilo I.J. Zato je raspisana nacionalna, odnosno lokalna potjernica.

Uhvaćen je prije dva dana u Rožajama, a onda je doveden u Centar bezbjednosti Herceg Novi. Protiv njega je podnijeta krivična prijava za nasilje u porodici. Određen mu je pritvor od 72 sata.

Kako sazanje hercegnovski radio, danas na saslušanju u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom odlučeno je da se povede istraga protiv I.J, koji je sproveden u istražni zatvor, odnosno u podgorički ZIKS.

Njegova maloljetna djeca su pronađena u drugoj kući, gdje su pobjegla od mahnitog oca, koji je strašno pretukao njihovu baku i njima prijetio. Mališani su predati Centru za socijalni rad, a baka je hospitalizovana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.