Prijestonica kupila drva za socijalno ugrožene sugrađane
Ilustracija

Prijestonica kupila drva za socijalno ugrožene sugrađane

Prijestonica Cetinje u saradnji sa Centrom za socijalni rad trebalo bi ove sedmice da počne još jednu raspodjelu ogrijevnog drveta osobama u stanju socijalne potrebe.

Riječ je o ogrijevnom drvetu koji je Prijestonica Cetinje kupila na javnom oglasu koji je raspisalo Javno preduzeće Nacionalani parkovi Crne Gore.

Drva će korisnicima biti dijeljena na osnovu spiskova koje priprema Centar za socijalni rad Prijestonice Cetinje.

„Drago mi je što smo ove godine u prilici da povećamo broj osoba kojima će drva biti dodijeljena. Podsjetiću da je Vlada Crne Gore ranije prihvatila inicijativu Prijestonice Cetinje i opredijelila kontigent ogrijevnog drveta za naše sugrađane, čija raspodjela je u toku. U međuvremenu, Prijestonica je dokupila još drva, čija raspodjela će započeti čim budu gotovi spiskovi koje priprema Centar za socijalni rad“, kazao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan.

On je naveo da očekuje da će drva dobiti oni kojima je pomoć najpotrebnija i obećao da će Prijestonica sa posebnom pažnjom pratiti potrebe osoba u stanju socijalne potrebe.

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.