Cetinje: Uhapšene tri osobe, oduzeta municija i automobil
Ilustracija

Cetinje: Uhapšene tri osobe, oduzeta municija i automobil

Službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti izvršili su pretres prostorija koje koristi V.P.(1964) sa Cetinja i tom prilikom je, kako je saopšteno, oduzeta municija.

Takođe, u sklopu akcije "Talas" oduzeto je blindirano voziko marke "Audi", bez registarskih oznaka, a u vlasništvu Cetinjanina M.R.(1960). Uhapšene su, kako dodaju iz policije, i tri bezbjednosno interesantne osobe za kojima je bila raspisana potjernica.

Pretres prostorija u vlasništvu V.P. izvršen je, kako je saopšteno iz policije, na osnovu naredbe cetinjskog Osnovnog suda.

"Tom prilikom je pronađeno 65 komada pištoljske municije NN kalibra i marke i devet komada puščane municije NN marke i kalibra. O svemu je obaviješten ODT u Cetinju Duško Milanović, koji je naložio forenzičko vještačenje, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela. Takođe, u okviru akcije "Talas" oduzeto je putničko blindirano vozilo marke "Audi A8", bez registarskih oznaka, u vlasništvu M.R.(1960) sa Cetinja" saopšteno je iz policije.

Službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti su, postupajući po planskim aktivnostima na teritoriji Cetinja, kontrolisali 32 bezbjednosno interesantne osobe, od kojih je sankcionisano njih šest. 

U sklopu pomenute akcije su, kako se zaključuje, uhapšena i tri bezbjednosno interesantna lica za kojima je bila raspisana potjernica.

Cetinjski list

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.