Selfi Darka i Marine u Banji: Ipak, svi gledaju u njen trudnički stomak
Darko i Marina

Selfi Darka i Marine u Banji: Ipak, svi gledaju u njen trudnički stomak

Pjevač Darko Lazić prije par dana napustio je bolnicu, a dalje liječenje nastavio je u banji u Mladenovcu, gdje mu društvo svakodnevno pravi djevojka Marina Gagić koja je objavili njihov zajednički selfi.

Darko i Marina konačno provode više vremena zajedno, a na sllici koju je Marina objavila na svom Instgramu njih dvoje nasmijani leže jedno pored drugog.

Podsjećamo, Lazić je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nezgodu nakon koje je bio u KBC Zemun gdje je proveo 38 dana, a onda je prebačen u banju u Mladenovcu na oporavak.

Smješten je u apartman, sa njim su majka Branka i djevojka Marina koja je u drugom mjesecu trudnoće, a na ovoj fotografiji se nazire i njen trudnički stomak.

Ljekari su Darku odredili za oporavak dvadeset jedan dan, a ukoliko bude bilo potrebe, produžiće mu boravak u banji.

marina830x0

Foto: Instagram

Večernje novosti

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.