Hodžaj tvrdi: Nikada nijesam pomenuo pakt protiv Srbije!
Enver Hodžaj

Hodžaj tvrdi: Nikada nijesam pomenuo pakt protiv Srbije!

''Naslov teksta i ono što sam zapravo rekao su dvije potpuno različite stvari'', kazao je Hodžaj.

Kosovski vicepremijer Enver Hodžaj u izjavi za portal Antena M naveo je da nikada nije pomenuo, u intervjuu koji je dao za zagrebački ''Večernji list'', stvaranje bilo kakvog pakta protiv Srbije, te da su naslov teksta koji je juče odjeknuo regionom, i ono što je on zapravo rekao, dvije potpuno različite stvari.

''Nikad nijesam ništa rekao o stvaranju regionalnog pakta protiv Srbije! Naslov teksta i ono što sam zapravo rekao su dvije potpuno različite stvari'', kazao je Hodžaj i dodao da sve ostalo u tekstu stoji.

''Sve ostalo stoji: uplitanje Srbije na Kosovu kako bi podrivala našu državnost, uplitanje Srbije u Crnu Goru i Makedoniju, kao i moj stav da regionalna saradnja stabilizuje Balkan i balansira Srbiju! Što se tiče mojih komentara da Srbija sprovodi agresivnu politiku protiv susjednih zemalja i da zapadni partneri treba da iskoriste svoj uticaj u Srbiji, koja je u suštini produžena ruka Rusije na Balkanu, sve su to moji poznati stavovi koje sam u proteklih deceniju više puta saopštavao'', kazao je Hodžaj.

Podsjetimo,''Večernji list'' juče je objavio tekst pod naslovom ''Hodžaj: U Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori razgovarao sam o osnivanju pakta koji bi se suprostavio Srbiji'', a u tekstu je navedeno da je Hodžaj ocijenio da Srbija želi da destabilizuje čitav region te da je on u nekoliko navrata ''za vrijeme boravka u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnog Gori, razgovarao sa čelnicima tih država da osnuju jedan pakt koji bi se suprotstavio Srbiji i njihovoj agresivnoj politici “, prenio je juče Večernji.

Antena M

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.