Odgođena potraga za osobom koja je skočila sa Vezirovog mosta zbog mutne Morače
Foto: Antena M

Potraga se nastavlja za dva tri dana

Odgođena potraga za osobom koja je skočila sa Vezirovog mosta zbog mutne Morače

Zbog mutne Morače odgođena potraga za osobom koja je skočila sa Vezirovog mosta.

Potraga za ženskom osobom koja je prije dva dana skočila sa Vezirovog mosta u Podgorici, biće nastavljena za dva, tri dana kada se Morača malo izbistri, kazao je direktor Regionalnog ronilačkog centra Bijela, Veselin Mijajlović.

Kako je dodao, jučerašnja potraga bila je bezuspješna, zbog velikog zamućenje Morače.

"Morača nikad nije bila gora. Potpuno je mutna, ništa se vidjelo nije. Ronjenje nije imalo nikakvog efekta. Naši ronioci zaronili su kod Vezirovog mosta i pretražili dio do Kolovrata, ali bez ikakvog efekta. Jučerašnja potraga je bila praktično na pipanje, i nije dala nikakve rezultata, a u takvoj situaciji se nijesu mogli ni očekivati", rekao je Mijajlović za Standard.

Mijajlović je kazao da su sinoć odlučili da odgode potragu za dva, tri dana, dok se Morača izbistri.

"Danas ćemo vidjeti kako se Morača ponaša, da li će se nešto razbistriti. Ovako, nema potrebe da se roni, jer se ništa ne vidi i ne mogu se očekivati rezultati. Tako da za dva, tri dana računamo da ćemo nastaviti ronjenje i potragu", kazao je Mijajlović.

Antena M
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.