Pristalica DF-a uhapšen ispred Skupštine, vrijeđao policajca
Foto: Portal Analitika

Pristalica DF-a uhapšen ispred Skupštine, vrijeđao policajca

Jedan od okupljenjih pristalica Demokratskog fronta, uhapšen je večeras ispred Skupštine, nakon što je izvrijeđao policajca.

Pristalice DF-a okupile su se ispred Skupštine kako bi pružili podršku jednom od lidera tog saveza Milanu Kneževiću.

Jedan od okupljenih se unio u lice policajcu govoreći da su "g*vna", prenosi Analitika

"Šta je! Šta je g**na jedna. Mjesecima sam ležao u zatvoru, a nisam bio kriv, šta je ajde hapsite me sad, ponaslagaću vas sve" uzvikivao je on.

Nakon toga policija ga je uhapsila.

Pristalice DF-a okupile su se ispred Skupštine, nakon što je Apelacioni sud odbio žalbu na određjivanje pritvora poslanicima DF-a Nebojši Medojeviću i Milanu Kkeževiću.

Medojević je uhapšen u noći izmedju četvrtka i petka dok je Knežević izbjegao hapšenje tako što je ostao u zgradu Skupštine.

U Skupštini su u toku konsultacije čelnika DF-a sa predsjednikom Ivanom Brajovićem. Nezvanično se očekuje da bi Knežević mogao biti uhapšen noćas. Čelnici DF-a su večeras ponovili da se on neće dobrovoljno predati te da će ga oni braniti, ako policija upadne u Skupštinu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.