Američki admiral pronađen mrtav u Bahreinu
Skot Sterni

Američki admiral pronađen mrtav u Bahreinu

Komandant pomorskih snaga SAD na Bliskom istoku, admiral Skot Sterni, pronađen je mrtav u svojoj rezidenciji u Bahreinu, saopštila je mornarica.

Napomenuto je da se ne sumnja u ubistvo.

Sterni je bio komandant Pete flote američke mornarice, čija je baza u Bahreinu, a koja pokriva Persijski zaliv, Omanski zaliv, Adenski zaliv, Crveno more i Arabijsko more, prenose agencije. 

"Pomorska služba za krivične istrage i bahreinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova sarađuju u istrazi, ali u ovom trenutku se ne sumnja da je riječ o ubistvu", rekao je admiral Džon Ričardson, komandant pomorskih operacija. 

On je dodao da je Sternija na komandnom mjestu zamijenio njegov dosadašnji zamjenik Pol Šlis. 

Ričardson je Sternija opisao kao odlikovanog pomorskog veterana, posvećenog supruga i oca, i dobrog prijatelja, prenosi AP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.