Crnogorac izrešetan u Beogradu podlegao povredama
ilustracija

Crnogorac izrešetan u Beogradu podlegao povredama

Crnogorski državljanin Drago Božović (20), koji je izrešetan u sačekuši na Bežanijskoj kosi u ponedeljak veče, preminuo je jutros u bolnici pošto je podlegao povredama, javio je beogradski Blic pozivajući se na informacije iz zemunske bolnice.

Sumnja se, kako navodi Blic, da se Božović vodi kao student u Beogradu, što mu je samo pokriće za vezu sa jednim klanom koji se bavi rasturanjem narkotika. Iako se dovodi u vezu sa nezakonitom trgovinom narkoticima, kako saznajelist, mladić nema policijski dosije.

On je prema medijskim navodima bio povezan sa jednom likvidacijom koja se nedavno dogodila u Beogradu koja je upravo i bila motiv za napad na Božovića.

Božović je upucan sa više hitaca u ponedeljak uveče u Ulici Nede Spasojević kod broja 6 na Bežanijskoj kosi. Dok je hodao ulicom, iznenada je naišao tamni automobil nalik "fijatu punto" iz kog je napadač zapucao. Božović je pogođen u glavu i grudi, a pao je na parkingu ispred vrtića "Zvezdana prašina", u blizini Bežanijskog groblja.

Međutim, prema saznanjima "Blica", Božović je u trenutku napada stajao sa svojim najboljim drugom za kojim policija intenzivno traga od ponedeljka. Božović je u teškom stanju prevezen u Zemunsku bolnicu, gdje su se ljekari pet dana borilo za njegov život. Prema istom izvoru, mladiću je jedan metak ostao u glavi i nalazio se u vještačkoj komi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.