Stanišić: Svi smo jednaki pred zakonom, do nemira neće doći
Stanišić

Stanišić: Svi smo jednaki pred zakonom, do nemira neće doći

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Obrad Stanišić vjeruje da su državni organi, koji su sinoć uhapsili poslanika Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića, radili po zakonu.Komentarišući najave DF-a o građanskim nemirima, Stanišić je siguran da do toga neće doći. Poručuje da je Crna Gora stabilna država.

''Kao predsjednik odbora za bezbjednost i odbranu ja želim da izrazim žaljenje što se to desilo. Ja ne želim da ulazim u odluke ni Višeg suda, niti bilo kojeg državnog organa, to je njihov posao. Žao mi je što se to desilo poslije sinoćnje rasprave o Rezoluciji o takozvanoj ''Podgoričkoj skupštini. Ja hoću da vjerujem da su državni organi, posebno Viši sud po čijem nalogu je Uprava policije postupila, da su radili po zakonu, ako bilo ko ne radi po zakonu, treba da pred zakonom odgovara '', kazao je Stanišić novinarima u Skupštini, prenio je Rtcg.

Što se tiče najave građanskih nemira Stanišić misli da do toga neće doći, da je, kako dodaje, Crna Gora stabilna država.

“Vjerujem da smo svi jednaki pred zakonom i ne vidim bilo kakvog razloga, ni povoda, niti to Crna Gora treba da dozvoli da dođe do bilo kakvih građanskih nemira'', zaključio je Stanišić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.