Bijelo Polje: Uži centar grada u nedelju 10 sati bez vode
Bijelo Polje, foto:Kodex

Bijelo Polje: Uži centar grada u nedelju 10 sati bez vode

U nedelju 2. decembra potrošači u užem centru Bijelog Polja biće bez vode, najavljeno je iz Vodovoda Bistrica.

"2. decembra obustaviće se vodosnabdijevanje od 8 do 18 sati u užem centru grada zbog ugradnje fitinga za hidrantske protivpožarne instalacije u ulici Slobode.Radovi se izvode u sklopu rekonstrukcije prve i druge faze Gradskog trga u Bijelom Polju", saopšteno je iz Vodovoda Bistrica.

Investitor je Opštinska Direkcija za izgradnju i investicije a izvođač beranska firma "Desetka Berane".

Kako se dodaje, po zahtjevu za isključenje vode radi ugradnje spojnica i pratećeg vodovodnog materijala i realizacije javne nabavke naručioca Opštine Bijelo Polje - Direkcije za izgradnju i investicije odobreno je isključenje vode u periodu od 8 do 18 časova za ulice Slobode, 3.Januara, Tomaša Žižića i Muniba Kučevića.

Potrošači u ostalim djelovima grada imaće redovnu isporuku vode.

Iz bjelopoljskog vodovoda potrošače mole za razumijevanje.

Takođe napominju da će u slučaju loših vremenskih uslova radovi biti odloženi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.