PG: Automobil potpuno uništen u požaru, sumnjaju na komšiju
Ilustracija

PG: Automobil potpuno uništen u požaru, sumnjaju na komšiju

Automobil Podgoričanina R.Dž. u potpunosti je uništen u požaru koji se dogodio u noći između srijede i četvrtka, piše Dan.

Vozilo „reno senik” bilo je parkirano u dvorištu komšija R.Dž. u naselju Zagorič. U 2:45, zasad neidentifikovana osoba, ili više njih, najvjerovatnije je polila vozilo benzinom i zatim ga zapalila.

Vatrogasci su ubrzo izašli na lice mjesta i ugasili požar. Ipak, vozilo je u potpunosti uništeno usled jakog plamena.

R.Dž. i njegova supruga dali su izjave u policiji, navodeći da mogu sumnjati samo na jednog komšiju, sa kojim su već neko vrijeme u sukobu zbog imovinskog spora. Kazali su da su ranije dobijali prijetnje od tog komšije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.