Odbijena žalba na određivanje pritvora Branki Milić, suđenje odgođeno
Suđenje za pokušaj državnog udara

Suđenje za pokušaj državnog udara

Odbijena žalba na određivanje pritvora Branki Milić, suđenje odgođeno

Apelaci sud odbio je žalbu na određivanje pritvora Branki Milić, optuženoj u slučaju pokušaja terorizma na izborni dan 2016. Suđenje za pokušaj terorizma ponovo je odgođeno jer, kako je saopštila predsjednica Vijeća Suzana Mugoša, nijesu ispunjeni uslovi za održavanje ročišta.

Mugoša je saopštila da je advokatima Miroju Jovanoviću i Jugoslavu Krpoviću uručeno rješenje Apelacionog suda kojim je odbijena žalba na određivanje pritvora Branki Milić.

''Kako nijesu ispunjene pretpostavke da se današnji pretres održi, odgađa se pretres i naredni se određuje za dane: 6, 7,12,13,14,19, 20, 21, 26, 27. i 28. decembar svi sa početkom u devet sati, što se prisutnima usmeno saopštava uz upozorenje da drugi poziv neće dobiti, kao i na posljedice neopravdanog izostanka'', kazala je kratko Mugoša.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.