Uhapšen Nebojša Medojević
Nebojša Medojević

Po nalogu za hapšenje Višeg suda u Podgorici

Uhapšen Nebojša Medojević

Poslanik Demokratskog fronta i jedan od lidera ovog saveza Nebojša Medojević uhapšen je sinoć, pola sata nakon ponoći, po nalogu koji je izdao podgorički Viši sud u predmetu formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Medojević je uhapšen na Bulevaru svetog Petra Cetinjskog, nakon što je izašao iz zgrade Skupštine Crne Gore.

On je nakon hapšenja sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankacija. 

Iz Uprave policije navode da je Viši sud za Medojevića odredio pritvor u trajanju do dva mjeseca jer je odbio da svjedoči u predmetu formiranom u Specijalnom državnom tužilaštvu. 

„Zbog javno izgovorenih tvrdnji ovog lica da navodno zna da bivšem gradonačelniku Podgorice neće biti određen pritvor iz razloga što je Glavni specijalni tužilac primio mito u iznosu od 100 hiljada eura“, kaže se u saopštenju.

Zbog hapšenja Medojevića, poslanici DF-a nalaze se u Skupštini i kako je saopšteno iz ovog saveza, tamo će biti do daljnjeg.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.