Porošenko: Nema ograničenja ukrajinskim, ali ima ruskim državljanima
Petro Porošenko

Porošenko: Nema ograničenja ukrajinskim, ali ima ruskim državljanima

Predsjednik Ukrajine Petro Porošenko poručio je da zbog proglašenog opsadnog stanja državljani te zemlje neće imati nikakva ograničenja, ali da će ograničenja biti uvedena državljanima Rusije.

Ukrajina je proglasila opsadno stanje zbog nedavnog ruskog napada na brodove ukrajinske mornarice na ulazu u Azovsko more.

Ukrajinski predsjednik Porošenko danas je na Tviteru napisao poruku u kojoj poziva Ukrajince na trezvenost.

“Nemojte trčati u trgovine da kupujete so i namirnice. Neće biti nikakvih ograničenja za ukrajinske državljane kada je riječ o njihovom novcu na bankama, deviznim transakcijama ili putovanjima u inozemstvo“, poručio je Porošenko.

Porošenko je u nastavku poruke najavio da će ograničenja biti uvedena za ruske državljane te je dodao kako smatra da je to apsolutno legalno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.