Beograd: Otac pretukao petomjesečnu bebu nasmrt
ilustracija

Beograd: Otac pretukao petomjesečnu bebu nasmrt

Inspektori trećeg odeljenja beogradske kriminalističke policije uhapsili su Šardi Jašarija (22) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo.Jašari je uhapšen nakon što je u Zemunskoj bolnici umrla njegova petomjesečna beba.

On se sumnjiči dа je pesnicom zаdаo više udаrаcа svojoj bebi, nаkon čegа je onа preminulа u Zemunskoj bolnici, saopštio je MUP Srbije.

Na obdukciji je utrvrđeno da je beba imala serijski prelom rebara i brojne krvne podlive po glavi i rukama, navodi Pink.

Kada je uhapšen, Jašari je priznao zločin.

Po nalogu Višeg javnog tižilašatva, određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.