Eksplozija kod fabrike u Kini, najmanje 22 osobe stradale(VIDEO)(FOTO)
Sa mjesta nesreće

Izgorjeli automobili i kamioni duž ulice

Eksplozija kod fabrike u Kini, najmanje 22 osobe stradale(VIDEO)(FOTO)

Najmanje 22 osobe poginule, a isto toliko je povrijeđeno u eksploziji u blizini jedne hemijske fabrike u distriktu Ćiaodong u sjevernoj kineskoj provinciji Hebei.

Na video snimku, koji je objavila državna televizija, vidi se crni dim i plamenovi, kao i izgorjeli automobili i kamioni duž ulice, prenosi Rojters.

ap18332120320040

Vatra je zahvatila 50 vozila, a kako se navodi, zbog toga je obustavljena proizvodnja u obližnjoj fabrici hemijske industrije.

W3GMTKXPYQI6RC2HXUEXL7LBTE

Kineski mediji prenijeli su da je požar ugašen. 

Grad Đangđakou, u kome je došlo do eksplozije nalazi se na 156 kilometara od Pekinga, a predviđen je da bude domaćin Zimskih olimpijskih igara 2022. godine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.