Nesreća kod Berana: Tetka ispala iz auta i nastradala
Dapsići

Nesreća kod Berana: Tetka ispala iz auta i nastradala

Radosava Šljivić (63) stradala je u saobraćajnoj nesreći u nedjelju u mjestu Dapsići, nadomak Berana, kada je automobil "dačija sandero" (PG-EH 096), kojim je upravljala njena sestričina Aleksandra Dakić (44) iz Podgorice, sletio sa magistralnog puta dok se kretao iz pravca Rožaja, pišu Novosti.

 U vozilu su osim njih dvije bile i Milica Đukić i Vukosava Simonović.

Tragičnom ishodu prethodilo je skretanje automobila s puta i udaranje u bankinu, poslije čega se vozilo nekontrolisano kretalo tridesetak metara, a potom sletjelo s kolovoza i nekoliko puta se prevrnulo niz padinu, pišu Večernje Novosti.

O strahoti udesa u kojem je jedna žena poginula, dok su dvije povrijeđene, a četvrta, srećom, prošla bez povreda, svjedoči potpuno uništen automobil.

Povrijeđene su iz smrskanog vozila izvlačili slučajni prolaznici. Spuštajući se niz padinu ka koritu Dapsićke rijeke do "dačije", spasioci su najprije naišli na Radosavino beživotno tijelo. Nesrećna žena je iz kola ispala prilikom prevrtanja automobila niz padinu.

Neki spasioci su odmah prepoznali žene koje su se nalazile u kolima u kojima je jedino nepovrijeđena ostala Milica Đukić, Aleksandrina majka i sestra nastradale, dok je treća sestra, Vukosava Simonović, zajedno sa svojom sestričinom Aleksandrom, prebačena u Opštu bolnicu u Beranama, gdje su obije zadržane na liječenju.

"Povrijeđene su stabilnog zdravstvenog stanja i nisu životno ugrožene",  izjavio direktor Opšte bolnice u Beranama dr Budimir Budo Dabetić

Šta je izazvalo tragediju u Dapsićima zasad nije poznato. Utvrđeno je da u Aleksandrinoj krvi nije bilo alkohola, a iz Osnovnog državnog tužilaštva naložena je obdukcija tijela nesrećne Radosave, koja se sa svojim sestrama i sestričinom vraćala iz Srbije, gdje su bile na saučešću, navode Novosti.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.