Članici
Nikolija Lačević

Nikolija Lačević vraćena sa aerodroma "Nikola Tesla"

Članici "ženske bande" iz Podgorice zabranjen ulazak u Srbiju!

Podgoričanka Nikolija Nina Lačević, koja je poznata javnosti kao članica ženske bande, vraćena je u četvrtak uveče sa aerodroma "Nikola Tesla" u Crnu Goru, pošto je njeno ime na spisku bezbjednosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u Srbiju.

Lačević je zadržana na aerodromu u Beogradu, a potom je u pratnji policije deportovana u Podgoricu, gdje su joj vraćena dokumenta koja su joj prethodno, prilikom legitimisanja, bila oduzeta, piše Pobjeda.

Kako su prenijeli mediji, ulaz u Srbiju joj je zabranjen zbog bliskih veza sa ljudima iz jednog kriminalnog klana.

Osuđivana zbog krađe i mučenja jedne djevojke 

Atraktivna Podgoričanka, ranije osuđivana zbog krađe i mučenja jedne djevojke, potvrdila je tamošnjim medijima da joj je saopšteno da "nije poželjna u Srbiji".

Pripadnice takozvane ženske bande, podsjetimo, javnosti su postale poznate kada je procurio snimak na kom one brutalno tuku jednu djevojku u Crnoj Gori.

Nikolija je tada osuđena na godinu i dva mjeseca zatvora.

Akterke snimka bile su osuđene za nasilničko ponašanje. Lačevićeva je i prošle godine bila privođena zbog sumnje da je učestvovala u krađi skupocjenih bundi i haljina od jedne sugrađanke.

Krenula kod "Sukija"

Prema pisanju medija, Lačevićeva je krenula u goste kod kontroverznog hrvatskog biznismena Sukija, inače poznatog građevinskog mogula koji je u srpskim medijima poznat po burnim vezama sa beogradskim ljepoticama i učesnicama rijaliti programa.

Na istoj listi nepoželjnih od prije nekoliko mjeseci je i ime starlete Soraje Vučelić, koja je početkom juna, kao i Lačevićeva vraćena sa beogradskog aerodroma.

Kao i Podgoričanka, i Soraja se povezuje sa ljudima iz jednog od zaraćenih kriminalnih klanova, čiji je sukob do sada odnio više od 20 žrtava.

Vešernje novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.