Crna Gora pozdravlja važne istorijske događaje koje slave AP Vojvodina i Republika Srbija

Delagacija Vlade CG u Novom Sadu

Crna Gora pozdravlja važne istorijske događaje koje slave AP Vojvodina i Republika Srbija

Delegacija Vlade Crne Gore prisustvovala je danas u Novom Sadu obilježavanju stotinu godina završetka Velikog rata i oslobođenja Vojvodine.

Crna Gora pozdravlja važne istorijske događaje koje slave AP Vojvodina i Republika Srbija – poruka je naše delegacije u kojoj su bili ministar kulture Aleksandar Bogdanović, šef Kabineta predsjednika Vlade Dragoljub Bulatović i savjetnica predsjednika Vlade za vanjsku politiku Dubravka Lalović.

Na sastanku delegacije Vlade Crne Gore sa potpredsjednikom Vlade AP Vojvodine Đorđem Milićevićem, uoči početka svečanog programa, razgovarano je o daljim odnosima i budućoj saradnji Vlade Crne Gore sa pokrajinskom vladom kao i o unapređenju bilateralnih odnosa koji se tiču brojne crnogorske zajednice u Vojvodini i Srbiji.

Svečanost se danas u Novom Sadu obilježava kulturnim programima.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.