Težak udes u Srbiji: Sudar automobila i mini-busa, jedna osoba stradala, 11 povrijeđenih
Foto: G. Šljivić/Novosti

Težak udes u Srbiji: Sudar automobila i mini-busa, jedna osoba stradala, 11 povrijeđenih

Jedna osoba je poginula, a 11 je povrijeđeno u sudaru putničkog putničkog automobila i mini-busa u mjestu Cerje na Ibarskoj magistrali, na dionici Kraljevo-Raška.

Kako se navodi, nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata, a od zadobijenih povreda vozač automobila na mjestu je preminuo, dok je suvozač sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, prenosi B92.

S teškim i lakšim povredama u kraljevačku bolnicu prevezeno je i desetoro putnika iz mini-busa. 

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila. Kako navode "Putevi Srbije", saobraćaj je normalizovan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.