Đoković kao samuraj uživa na Maldivima! (FOTO)
Novak Đoković

Zasluženi odmor

Đoković kao samuraj uživa na Maldivima! (FOTO)

I dok su na odmoru, Đokovići sa pratiocima na društvenim mrežama dijele sve dogodovštine. Osim što se uključuju uživo preko "Instagrama" dok meditiraju uz izlazak sunca na plaži, Novak i Jelena često otkrivaju na koje sve načine se opuštaju tokom odmora na Maldivima.

Najbolji teniser planete tako je objavio fotografije na kojima je odjeven u samurajsku odoru, a ispod slika je napisao komentar:

"Nekada sam samuraj i tu ulogu shvatam veoma ozbiljno. Pogotovu poslije opuštajuće Vatsu terapije" - objasnio je Nole koje metode sve koristi da povrati energiju tokom kratke pauze na Turu. 

Poslije predaha na egzotičnoj destinaciji, Đoković će imati još neko vrijeme za odmor u Monte Karlu ili Beogradu, a sredinom decembra kreće sa pripremama za novu sezonu.

Tada bi trebalo da se sastane sa svojim timom i napravi kalendar za uvodni dio 2019. godine.

Prvi test imaće već 27. decembra, na egzibiciji sa Nadalom u Abu Dabiju, dok turnir u Dohi startuje 1. januara.

Untitled

Foto:Twiter

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.