Stanišić demantuje: Nijesam vrijeđao kolege
Obrad Mišo Stanišić

Stanišić demantuje: Nijesam vrijeđao kolege

Obrad Mišo Stanišić, poslanik DPSa u Skupštini Crne Gore demantovao je pisanje dnevne štampe da je koleginici Marti Šćepanović, ili bilo kome od kolega dobacivao te ih vrijeđao ili nazivao „avetima“.

"Tačno je da je na sjednici došlo do određene rasprave između mene i kolega, koja je prirodna i nije neuobičajena za politički život,  ali pod punom ličnom i profesionalnom odgovornošću,  tvrdim da nijesam uvrijedio bilo koga od kolega na sjednici ili ispred sale te da rasprave ili diskusije ispred sale uopšte nije bilo", kazao je Stanišić.

On je istakao da je spreman da napusti funkciju koju trenutno obavlja i da će snositi apsolutno sve profesionalne konsekvence, ukoliko njegova koleginica Šćepanović ili bilo ko od njegovih kolega koji su bili prisutni potvrde da ih je uvrijedio.

"Smatram da sam kao poslanik sa dugim poslaničkim stažom u crnogorskoj javnosti prepoznat kao neko ko se sa poštovanjem odnosio prema kolegama i trudio se da, ma kako teška bila situacija, održim nivo kulture i dijaloga te mi ovakav riječnik,  kakav mi je spočitan u tekstu nije imanentan, a svakako da se na takav način ne bih obraćao kolegama iz svog poslaničkog kluba koje sam, kao i partiju u cjelini, nebrojeno puta beskompromisno branio pred crnogorskom javnošću", zaključuje Stanišić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.