Prosinečki se uspješno oporavlja nakon operacije
Robert Prosinečki

Nalazi se na intenzivnoj njezi

Prosinečki se uspješno oporavlja nakon operacije

Stanje Roberta Prosinečkog, selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine je stabilno, pod kontrolom i osjeća se bolje, saopštili su danas iz Fudbalskog saveza BiH.

"Selektor je noć proveo mirno. Nalazi se na intenzivnoj njezi i tamo će provesti narednih sedam dana. Veliku zahvalnost Savez upućuje doktoru Jusufu Šabanoviću i svom osoblju KCUS-a na svemu što su uradili za Prosinečkog. O zdravstvenom stanju selektora Savez će blagovremeno obavještavati javnost", naveli su iz FS BiH.

Prosinečki je u četvrtak uveče zbog zdravstvenih problema primljen u Klinički centar Univerziteta Sarajevo, a u petak je uspješno operisan.

On je operisan zbog stomačnih problema.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja selektor je propustio svečano otvorenje nove poslovne zgrade FS BiH u Sarajevu, koje je održano u četvrtak poslijepodne.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.