POKS: Kupujte jafu i plazmu
Foto: Ilustracija

"Zbog primitizma Prištine"

POKS: Kupujte jafu i plazmu

Pokret obnove Kraljevine Srbije pozvao je građane, povodom paljenja srpskih proizvoda u gradovima na Kosovu, da kupuju plazmu i jafa keks.

Pozvali su građane u odgovor na primitivizam Prištine, kao i da kupuju domaće proizvode više nego ikada.

"Javno paljenje srpskih proizvoda predstavlja potez očajnika", ističe Pokret u saopštenju. 

POKS dodaje da "oni koji napadaju srpski živalj i pale naše proizvode moraju da znaju da ništa neće postići, osim da čitav svijet vidi ko su i šta su", navodi se u saopštenju.

Ujedno, oni pozivaju čelnike Srbije "da organizuju simboličnu akciju zajedno sa građanima, kupovine i distribucije srpskih slatkiša i keksova djeci sa Kosova i Metohije, bez obzira na naciju i vjeru", zaključuje se u saopštenju.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.