Bar: Kupanje u moru Portugalke nakon bure (VIDEO)
Foto:Jedro.bar

Bar: Kupanje u moru Portugalke nakon bure (VIDEO)

Izjednačena temperatura mora i vazduha, 18 stepeni juče oko 11 h bili su dobri uslovi za kupanje turistkinje iz Portugala koja prvi put boravi u Baru.

Kupanje u moru, rijetka slika na barskoj rivi u poslednjoj dekadi novembra, izazvalo je pažnju šetača i rekreativaca, navodi Jedro.bar.

Turistkinja iz Portugala, Izabela, kaže da je za nju izazov da se okupa u moru pored koga je prije dva dana šetala u zimskoj jakni, umotana u šal, noseći toplu kapu.

"Voda je prijatna. Imate lijepo more, i divno je kupati se kad nema gužve", kazala je simpatična Portugalka koja se 23.novembra kupala na gradskoj plaži u Baru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.