Glasajte za Mis Crne Gore, Nataliju Gluščević
Foto:Privatna arhiva

Glasajte za Mis Crne Gore, Nataliju Gluščević

Izbor za Miss svijeta održava se u kineskom gradu Sanja. Crnu Goru predstavlja 18-godišnja Bjelopoljka Natalija Gluščević.

Natalija ima priliku da se kroz Head to Head Challenge plasira u top 40 izbora Miss World, čije je finale zakazano za 8. decembar.

Učesnice u podijeljene u po 20 grupa u kojima je po 6 predstavnica. Crnogorka je u 12. grupi sa predstavnicima Egipta, Vijetnama, Južnog Sudana, Paname i Indije.

Takmičarka koja bude imala najviše glasova u okviru svoje grupe, plasiraće se među 40 djevojaka u finalnoj večeri.

Za Nataliju Gluščević možete glasati na zvaničnom sajtu missworld.com, (nakon registracije) lajkovanjem njene zvanične stranice na Facebookuna OVOM LINKU, i lajkovanjem i komentarisanjem njenog profila na Mobstar aplikaciji.

Miss World takmičenje traje mjesec dana, tokom kojih se djevojke nadmeću u raznim oblastima među kojima je predstavljanje talenta, izbor za top modela, najljepšu haljinu...

Takmičarke predstavljaju svoje zemlje i svoja interesovanja kroz kratki video, nakon čega slijede i pitanja voditelja.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.