Potvrđena optužnica protiv Beranca, mrtvog dječaka bacio u rijeku
Imeri, foto:Kodex

Potvrđena optužnica protiv Beranca, mrtvog dječaka bacio u rijeku

Bjelopoljski Viši sud potvrdio je optužnicu protiv Beranca Sinana Imerija (19), u kojoj piše da je 14. oktobra 2018. godine, iz niskih pobuda lišio života trinaestogodišnjeg dječaka B.M.

On se tereti za teško ubistvo djeteta.

Prema optužnici, Imeri je tog dana oko 16 časova lišio dječaka života, nakon što je ovaj pobjegao od njega, pišu Vijesti.

Navodi se da ga je optuženi sustigao i više puta izudarao pesnicama u predjelu glave, a zatim i oborio na zemlju.

“I dok je ležao na zemlji, oštećenom je skinuo svu odjeću a zatim košulju, koju je našao na tom mjestu, usukao i omotao mu dva puta oko vrata i vezao ‘mrtvi’ čvor sa lijeve prednje strane vrata. Potom je usukao i lijevi rukav i jednom ga omotao oko vrata i vezao u čvor sa lijeve prednje strane vrata, a nakon toga je njegovu majicu kratkih rukava koju mu je prethodno raskidao poprečno u predjelu grudi i gornji dio od nje omotao mu oko vrata i vezao u čvor na prednjoj strani vrata, u srednjem dijelu ispod brade. Iako se dječak svo vrijeme otimao i branio rukama da ga u tome spriječi, kod njega je od posljedica ugušenja zbog stezanja oko vrata nastupila smrt. Imeri je potom mrtvog dječaka bacio u rijeku”, piše u optužnici, prenose Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.