Ubistvo Kalezića: Zaplijenjena vozila korišćena u organizaciji
Sa mjesta ubistva, foto:Standard

Likvidacija u Podgorici

Ubistvo Kalezića: Zaplijenjena vozila korišćena u organizaciji

Policija je oduzela vozila za koja se sumnja da su korišćena u organizaciji - logistici ubistva Veselina Kalezića (47) koji je likvidiran u ponedjeljak ispred lokala „Level“ u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Kako nezvanično saznaje Pobjeda, policija je u koordinaciji sa tužilaštvom tokom prethodnih dana u više gradova i na više lokacija u Podgorici pretresla stanove, kuće i vozila koja pripadaju ili koriste osobe za koje istražitelji sumnjaju da su povezane sa škaljarskom kriminalnom grupom koja stoji iza ubistva Kalezića.

Podgorička policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva Kalezića i prikupila je mnoštvo dokaza – tragova koji su suzili krug osumnjičenih i usmjerili pravac istrage u jednom smjeru.

Istražitelji nemaju dilemu da je nalog za ubistvo Podgoričanina stigao iz redova škaljarskog klana a Kalezić se našao na njihovom spisku za odstrjel jer je bio blizak osobama iz suprotstavljene kriminalne grupe – kavačanima.

Odmah nakon zločina inspektori su saslušali više osoba iz Podgorice, Bara, Budve, Cetinja i u toku je provjera njihovih alibija.

Kako Pobjeda saznaje, pretreseno je 11 lokacija u Podgorici, dvije u Baru i jedna u Plužinama koje koriste devet bezbjednosno interesantnih osoba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.