Zaposleni u Službi Skupštine dobrovoljno dali krv: Podrška ugroženim članovima društva
Foto: Skupština Crne Gore

Osnaživanje principa solidarnosti i empatije u zajednici

Zaposleni u Službi Skupštine dobrovoljno dali krv: Podrška ugroženim članovima društva

Zaposleni u Službi Skupštine Crne Gore, članovi Sindikata, danas su dobrovoljno dali krv u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi, saopšteno je iz Parlamenta CG.

Oni su već nekoliko godina zaredom dio ove humane misije, podstičući razvoj dobrovoljnog davalaštva krvi u Crnoj Gori, pa za zaposlene u Službi Skupštine, to već postaje tradicija. 

1zt

Ova akcija Sindikata Skupštine Crne Gore, organizuje se sa ciljem osnaživanja principa solidarnosti i empatije u zajednici, pružajući na taj način podršku zdravstveno najugroženijim članovima društva, navodi se u saopštenju.

7zt

U akciji, koja će biti nastavljena sljedećeg petka, učestvovalo je oko 20 davalaca krvi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.