Haradinaj: Akcija ROSU bila u potpunoj saglasnosti sa zakonom
Ramuš Haradinaj

Haradinaj: Akcija ROSU bila u potpunoj saglasnosti sa zakonom

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj oglasio se na Fejsbuku o aktivnostima Specijalne jedinice kosovske policije Rosu na sjeveru KiM.

On je napisao da je ta akcija bila u potpunoj saglasnosti sa zakonom i da nije povezana sa bilo kojim političkim događajem.

Haradinaj je pozvao građane, političke subjekte i gradonačelnike da doprinesu održavanju javnog mira. 

"Danas je, po nalogu kosovskog specijalnog tužilaštva, na sjeveru Kosova sprovedena policijska operacija hapšenja pojedinih osumnjičenih za ubistvo političara Olivera Ivanovića. Ova policijska akcija bila je u potpunoj saglasnosti sa zakonom, u skladu s naređenjem specijalnog tužilaštva, i ni na koji način nije povezana sa političkim dešavanjima. Uvjeravam sve građane sve građane da potezi Kosova neće nikada biti usmjereni protiv bilo koje etničke ili političke grupe. Pozivam građane, političke subjekte, gradonačelnike, posebno one na sjeveru i sve druge, da doprinesu održavanju i unapređenju javnog mira u službi mira i stabilnosti. Važno je da niko ne podpadne pod uticaj na razne dezinformacije.Održavanje reda i poštovanje zakona je u interesu svih na Kosovu", napisao je Haradinaj na Fejsbuku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.