Dječak ubijen zato što nije htio da radi domaći, uhapšeni članovi porodice

Francuska

Dječak ubijen zato što nije htio da radi domaći, uhapšeni članovi porodice

Četvoro ljudi, svi iz iste porodice, uhapšeno je na istoku Francuske nakon što je devetogodišnji dječak prebijen nasmrt. Neimenovani izvor iz policije je za lokalne medije rekao da je dječak pretučen nasmrt zato što je odbio da radi domaći zadatak.

Kako navodi, zbog toga ga je neko udario drškom od metle. Uhapšeni su dječakov stariji brat, sestra i polusestra, koji su bili u kući kada je dječak ubijen. Iako njihova majka nije bila tu i ona je uhapšena jer je bila "svjesna šta se dešava", pišu mediji. 

Dječak je ubijen u nedjelju ujutru, nakon čega su se u centru grada Miluza okupili lokalni stanovnici. 

Policija je zbog patološkog izvještaja pokrenula istragu - na dječakovom tijelu otkrivene su modrice, naročito na stopalima.

Patolozi navode da su uzrok smrti udarci u glavu. 

Izvor iz policije kaže da je dječak udaran tupim predmetima. 

Dječakova majka je u tom trenutku bila na poslovnom putu, ali je aktivno ohrabrivala takvo kažnjavanje dječaka kad nije htio da radi domaći, pišu francuski mediji. 

Uhapšeni se nalaze u pritvoru u Miluzu. 

Iako je 19-godišnji brat glavni osumnjičeni za ubistvo, istraga će pokazati šta se tačno dogodilo. 

Dječak je ubijen u trenutku kada francuski parlament razmatra da potpuno zabrani udaranje djece.

BBC na srpskom

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.