Makedoncima premija 500.000 eura za plasman u UEFA Ligu nacija ”C”
Foto: Twitter

Makedoncima premija 500.000 eura za plasman u UEFA Ligu nacija ”C”

Fudbalska federacija Makedonije (FFM) podijeliće premije u iznosu od 500.000 eura, nagradu igračima i članovima stručnog štaba za osvojeno prvo mjesto u grupi ”3” UEFA Lige nacija ”D”, odnosno radi plasmana u Ligu ”C”, saopšteno je iz FFM.

Makedonska reprezentacija osvojivši prvo mjesto u grupi ”3” Lige ”D” plasirala se u play-off za učešće na Evropskom prvenstvu 2020. godine, pa bi u martu 2020. mogla igrati polufinalni meč protiv Kosova u Skoplju. 

Makedonija je osvojila 15 bodova u grupi u konkurenciji Armenije, Lihtenštajna i Gibraltara. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.