Abazović: Budva motor razvoja turizma u zemlji
Abazović

Abazović: Budva motor razvoja turizma u zemlji

Budva je motor razvoja turizma kao privredne grane u zemlji. Svojom ponudom uspijeva da rame uz rame stoji uz eminentne turističke destinacije. To je i veliki izazov u današnjem vremenu i zato svako onaj ko daje zasluge u ovom poslu zaslužuje pohvale svih nas, naveo je predsjednik GP URA Dritan Abazović u čestitki povodom Dana opštine.

"Uprkos prethodnoj rasipničkoj vlasti, finansije su sačuvane i u ovom mandatu aktuelne vlasti dovedene gotovo u potpuni red. To zaslužuje pohvalu svakog dobronamjernog građanina ovog grada ali i zemlje.I pred Budvom, kao i pred gotovo svim drugim gradovima u Crnoj Gori stoje veliki izazovi kako bi se život građana poboljšao. Stoga je veliki zadatak na svakoj lokalnoj vlasti da radi više i bolje kako bi se to i dostiglo", naveo je Abazović čestitajući  22. novembar Dan opštine Budva, rukovodstvu grada, Skupštini opštine Budva, svim odbornicima i građanima.

"Budva nebrigom u mnogim djelovima i devastirani grad, zato u tom segmentu mora se uraditi najviše kako bi se preostali prostor sačuvao od interesa krupnog kapitala a interesi grada i građana bili na prvom mjestu", zaključio je.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.