Vulin: CG Kosovo zastupa sa više žara od Albanije
Aleksandar Vulin

Vulin: CG Kosovo zastupa sa više žara od Albanije

Ministar odbrane Srbije izjavio danas da niko u Srbiji ne pravi dramu oko podrške Crne Gore ulasku Kosova u Interpol i da smatra da je to farsa.

"Niko ne pravi dramu oko podrške Crne Gore za članstvo narko kartela sa Kosova u Interpolu. Svako bira svoje prijatelje i prioritete", poručio je Vulin crnogorskom ministru spoljnih poslova Srđanu Darmanoviću.

Darmanović je rekao da ne zna zašto se u Srbiji "pravi drama" oko tog pitanja. 

"Nema drame, ima samo farse s lažnom državom Kosovo koju Crna Gora zastupa sa više žara od Albanije. A nije ni to nepoznato, slične pojave je Njegoš već opisao", rekao je Vulin u Njemačkoj, gdje prisustvuje prijemu prvog helikoptera H 145 M za Vojsku Srbije, prenio je Tanjug.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.