Avion MA udario grom, umjesto u Podgoricu sletio u Beograd
Ilustracija

Avion MA udario grom, umjesto u Podgoricu sletio u Beograd

Avion Montenegro erlajnsa, koji je u rejonu Skadarskog jezera udario grom, a koji je bio na letu od Pariza ka Podgorici, preusmjeren je na aerodrom u Beogradu.

"Na jučerašnjem letu iz Pariza za Podgoricu, usljed loših vremenskih uslova prilikom približavanja podgoričkom aerodromu, kapetan vazduhoplova Embraer E195 je s pravom odlučio da avion preusmjeri na alternativni aerodrom u Beogradu", rečeno je u aviokompaniji za CdM.

Kako su naveli, takvi slučajevi nisu nepoznanica u svijetu vazduhoplovstva. 

"Sigurnost putnika i članova posade nije ni u jednom trenutku bila ugrožena, a avion je nakon toga bezbjedno sletio na beogradski aerodrom", pojasnili su za CdM iz avio kompanije. 

Putnici su kasnije vraćeni u Podgoricu drugim avionom iste kompanije. 

"Nakon detaljne inspekcije i sanacije manjih strukturalnih oštećenja na avionu, a u saradnji sa inženjeringom proizvođača aviona Embraer, letjelica je već jutros vraćena u redovni saobraćaj", navedeno je u izjavi Montenegro Erlajnsa za ovaj portal.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.