Bijelo Polje: Pretučen inspektor komunalne policije
Foto: Kodex

Bijelo Polje: Pretučen inspektor komunalne policije

Inspektora komunalne policije u Bijelom Polju Faika Sadikovića(61) danas je oko 11 sati fizički napao sugrađanin Ranko Živković(48).

Sadiković je oko 11 časova primljen u bjelopoljsku bolnicu gdje je nakon adekvatnog zbrinjavanja otpušten na kućno liječenje - saopšteno je Kodexu iz Opšte bolnice Bijelo Polje.

Takođe, ljekarsku pomoć zatražio je i navodni inicijator sukoba, Živković.

Do sukoba je došlo kada je Sadiković pokušao da izvrši nadzor radova koje je Živković obavljao u naselju Lješnica na opštinskom zemljištu - rečeno je Kodexu iz Komunalne policije.

"Sadiković je napadnut u toku vršenja službene dužnosti. Zadobio je udarce u predjelu glave i u stomačnom dijelu", kazao je Kodexu načelnik Komunalne policije Muzafer Badžić.

Prema njegovim riječima, Sadiković je od siline udaraca pao na zemlju te negira da postoji mogućnost da je inspektor uzvratio Živkoviću i da je riječ o tuči.

Sadiković i Živković su povodom ovog incidenta izjave dali u prostorijama Centra bezbjednosti Bijelo Polje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.