Demokrate odgovorile DPS-u: Budva ima prihod od 40 miliona eura za 2018. godinu

Demokrate odgovorile DPS-u: Budva ima prihod od 40 miliona eura za 2018. godinu

DPS, krimi partija, više i ne krije da Budva za nju predstavlja bolnu tačku, navodi se u reagovanju Demokratske Crne Gore.

"Boli je što u svim aspektima aktuelna vlast postiže bolje rezultate od onih u doba njene vlasti i njenih satelita. Možda bi i to nekako podnijeli, ali ne mogu da podnesu kad o tome neko govori. Moraćemo da ih razočaramo i da im kažemo da, i kada se ne bi govorilo o uspjesima budvanske vlasti, građani Budve bi veoma dobro vidjeli i znali da sve funkcioniše bolje nego dok su oni bili vlast i otimali građanima Budve milione eura njihovog novca", navode Demokrate u saopštenju.

Dodaju da za razliku od DPS vlast u Budvi  na čelu sa Draganom Krapovićem je imala oko 33,3 miliona eura prihoda u 2017. godini,

"Što je za cijela 4 miliona više nego 2016. godine, na kraju vašeg mandata tokom kojeg ste ojadili Budvu za milione eura", kažu Demokrate.

Dodaju da mjesto minusa koji su ostavili, danas imaju prihod od 40 miliona eura za 2018. godinu.

"Očigledno vas boli što danas umjesto funkcionera visokog ranga osuđenih za mnogobrojne kriminalne i korupcionaške afere imamo ljude koji rade svoj posao u opštem interesu. Boli vas i što se danas budžet Opštine Budva ne šteti za desetine miliona eura kao kad ste vi bili na vlasti, već se puni i ta sredstva ne završavaju u džepovima pojedinaca, nego se koriste za razvoj Budve. Boli vas uvećavanje imovine građana jer ste mislili da sve to treba da ide vama i vašim krimi-prijateljima. Boli vas i to što danas u Opštini Budva, umjesto članova budvanskog kriminalnog klana, možete da prebrojavate samo ljude koji vrijedno rade svoj posao. Boli vas i što umjesto pljačkaške politike imamo vlast, na čelu sa Draganom Krapovićem, koja je za nepune dvije godine, ne zaduživši se ni cent, vratila 25 miliona eura duga vaše vlasti", navodi se u saopštenju.

Boli ih kako dodaju Demokrate i što se danas, u Budvi, umjesto o aferama, govori o projektima koji su u interesu građana Budve. 

"Ne možete da se pomirite sa tim da je, dok je vas posao oko izgradnje šetališta u Petrovcu koštao  7 miliona eura po kilometru,  aktuelna vlast uspjela da za 700 hiljada eura asfaltira više od 5km puteva i to: Ulicu 13. jula u dužini od 350m, ulicu Gospoština, lokalne puteve u selu Seoca, Slovensku obalu pored hotela "Park", dio lokalnog puta u naselju Kamenovo, dio lokalnog puta prema manastiru Stanjevići, lokalne puteve u Reževićima i Drobnom pijesku, lokalni put u Markovićima, ulicu Komoševina i ulice u Petrovcu (I, IV i XVII).Znamo da je iz vaše perspektive bilo bolje dok su Budvu svi doživljavali kao prirodno stanište kriminalne hobotnice nego sada kada je primjer transparentne, domaćinske i odgovorne opštine, ali ono što vas najviše boli jeste činjenica da Budvom nikada više nećete upravljati, niti ćete ikada više doći u poziciju da je pljačkate, gospodo iz krimi-partije", zaključuju Demokrate.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.