Pokrenut postupak za izbor dekana Pravnog fakulteta i Ekonomskog fakulteta
Upravni odbor Univerziteta Crne Gore na sjednici

Pokrenut postupak za izbor dekana Pravnog fakulteta i Ekonomskog fakulteta

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je na današnjoj sjednici pokrenuo postupak za izbor dekana Pravnog fakulteta i Ekonomskog fakulteta, za mandatni period 2019-2022. Posebnom odlukom Upravnog odbora utvrdiće se rokovi za izborne radnje.

Na današnjoj sjednici je za novog člana Upravnog odbora imenovana, na prijedlog Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore, Milena Šekularac sa Prirodno-matematičkog fakulteta, umjesto Seida Kršića.

Između ostalog, danas su razmatrani i zahtjevi organizacionih jedinica o korišćenju ili davanju u zakup prostora kojima raspolaže Univerzitet Crne Gore.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.